GGYD'nin yardım TIR'ı Hatay’a doğru yola çıktı

Genç Girişim ve Yönetişim Derneği (GGYD), tüm Türkiye’yi yasa boğan; Kahramanmaraş merkezli, Hatay, Adıyaman, Malatya, Gaziantep, Diyarbakır, Adana, Osmaniye illerimizde, ilçelerinde ve köylerini etkileyen deprem felaketi sonrası depremzedelere yardım için ayni ve nakdi yardım kampanyası başlattı.

GÜNDEM 09.02.2023, 13:06
GGYD'nin yardım TIR'ı Hatay’a doğru yola çıktı

Afet bölgelerindeki ilgili kurum ve kuruluşlardan edinilen ihtiyaç listesine göre GGYD Yardım Tırı Hatay’a gönderilmek üzere yola çıktı. 6 Şubat Pazartesi günü yaşadığımız deprem felaketi sonrasında GGYD Yönetim Kurulu sabahın ilk saatlerinde gerçekleştirdiği toplantıda ayni ve nakdi yardım kampanyası başlatılmasına karar verdi. GGYD Dernek üyelerinin yüksek katılımı ile şu ana kadar yaklaşık 1 Milyon TL değerinde ani ve nakdi yardım depremzedelere ulaştırılmak üzere toplandı. 

"Milletimizin başı sağ olsun"

Yardımların gönderilmeye devam edildiğini belirten GGYD Genel Başkanı M. Nezih Allıoğlu, “Milletimizin başı sağ olsun. Korkunç bir felaket ile karşı karşıyayız ancak gün birlik olma zamanı gün dayanışma zamanı. Yardım tırımız Hatay’a doğru yola çıktı. Vatandaşımızın yanında olmaya devam edeceğiz. GGYD Dernek Yönetim Kurulu katılımıyla ‘Afet Çalışma Grubu’ oluşturarak bir ‘Afet Bölgesi Eylem Planı’ hazırladık. Afet bölgelerindeki kurum ve kuruluşlardan edindiğimiz listelere göre nakdi yardımların bir kısmı ile battaniye, polar, mont, içlik, ıslak mendil, yorgan, bebek bezi, çok fazla sayıda ısıtıcı temin ettik. Gıda ürünlerini de koliledik. İkinci aşamada gönderilecek tır için hazırlıklar devam ediyor.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
21°
kapalı